Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΑΕ ΠΡΟΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
Τ.Θ. 3785. Τ.Κ. 10210



Αθήνα, 21-11-08
Α.Π.: 25



Προς
 Υπουργό Παιδείας, κ. Στυλιανίδη
 Υφυπουργό Παιδείας, κ. Λυκουρέντζο
 Διευθυντή Γενικής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διοίκησης,
κ. Κουτρομάνο
 Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, κ. Βέη


Αξιότιμοι κύριοι,

Σε έγγραφό μας από τις 3/11/08 με αριθμό πρωτοκόλλου 23 ζητούσαμε συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούμε για το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στο δημόσιο σχολείο. Δυστυχώς το έγγραφο έμεινε αναπάντητο και το ρόλο του ΥΠΕΠΘ και του ΑΣΕΠ ανέλαβαν η τηλεόραση και οι εφημερίδες. Μέρες τώρα οργιάζουν οι φήμες για διεξαγωγή του διαγωνισμού για την προκήρυξη 2Π στις 20-21 Δεκέμβρη, αν και σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΕΠ, κ. Βέη, στον ημερήσιο τύπο (20/10/08, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ) ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί εντός του 2009. Μέχρι τώρα κανείς από τους αρμόδιους φορείς δε διέψευσε επίσημα τη μία ή την άλλη εκδοχή.
Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών με εκπαιδευτικούς σε δημόσια σχολεία το ΥΠΕΠΘ αναζητά αίθουσες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στις 20-21 Δεκέμβρη, χωρίς για άλλη μια φορά να έχει σταλεί κάποιοι επίσημο έγγραφο
Θεωρούμε όλη την κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη. Απαιτούμε άμεσα από το ΥΠΕΠΘ να προβεί σε επίσημες δηλώσεις και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όπως επίσης και το ΑΣΕΠ να ορίσει άμεσα την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού εντός του 2009, όπως σχεδίαζε αρχικά. Δεν είναι δυνατό οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να είναι οι τελευταίοι που θα ενημερωθούν επίσημα, δεν είναι δυνατό για έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό η ημερομηνία διεξαγωγής του να γίνεται γνωστή σε λιγότερο από ένα μήνα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan