Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συλλήψεις παρακρατικού τύπου... Κινητοποιήσεις στις 17/11Καταδικάζουμε τις τρομοκρατικές συλλήψεις των τριών εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά τη διαδήλωση εργαζομένων σε συνεδριακό χώρο της ΔΕΘ όπου έδινε συνέντευξη ο Γερμανός πρέσβης, η αστυνομία κάνοντας χρήση των σχετικών βίντεο, συνέλαβε στο χώρο εργασίας τους, το δάσκαλο Αγαπητό Θανάση, μέλος Δ.Σ. του Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, Μέλος της Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους δήμους Ευόσμου και Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά.
Οι συλλήψεις, η κρατική καταστολή, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, δεν μπορούν να κάμψουν το λαϊκό αγωνιστικό φρόνημα. Σήμερα, 39 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο λαός παλεύει για ψωμί – παιδεία – λευτεριά, δουλειά για όλους, δημόσια παιδεία και υγεία, ενάντια σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ. Οι λαϊκοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται, δεν καταστέλλονται.

  • Να σταματήσει αμέσως κάθε δίωξη και να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες συνάδελφοί μας.

  • Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η ενότητα η δύναμή μας.  Στη Θεσαλονίκη, υπάρχει συγκέντρωση στα δικαστήρια, 17/11, στις 9.00 π.μ. Στην Αθήνα διοργανώνουμε μοτοπορεία, Εκπαιδευτικοί, ΟΤΑ, Φοιτητές, Αλληλέγγυοι, 11.00 π.μ. στο Πολυτεχνείο

  • Καλούμε όλο το λαό στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, 3μ.μ. στην πλ. Κλαυθμώνος και στις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμμαστιστεί στις επαρχιακές πόλεις.
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan