Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ

Μέχρι χθες το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ νόμιζαν ότι ήταν οι γάτες που προσπαθούσαν να πιάσουν το ποντίκι σε μια γωνία και να το κατασπαράξουν. Τυράκια από εδώ, τυράκια από εκεί…Μόνο που η αντίδραση του κόσμου της αδιοριστίας απέδειξε πως οι ρόλοι δεν είναι έτσι ακριβώς.
Μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία και τη συνάντηση με τον κ. Βέη μας είπαν ότι θα ανακοινώσουν ημερομηνία Παρασκευή ή Δευτέρα…τι άλλαξε και η ημερομηνία ανακοινώνεται από Πέμπτη; Από χθες λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα οργανωτικά προβλήματα.
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ
Ξέρουμε καλά ότι κάποιος φοβήθηκε τις αυριανές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτός που με περιττό θράσος μείωσε τους διορισμούς στο ελάχιστο, είναι αυτός που νομιμοποίησε τη μαύρη εργασία ορίζοντας το ασυμβίβαστο για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, είναι αυτός που αφήνει άνεργους χιλιάδες εκπαιδευτικούς κάθε ηλικίας και καταδικάζει τα δημόσια σχολειά στην παρακμή, είναι αυτός που με κάθε τρόπο θέλει αποτυχόντες στο διαγωνισμό για να μετατοπίσει στους υποψηφίους την ευθύνη της αδιοριστίας. Είναι αυτός που χρησιμοποιεί τις υποτιθέμενες ανεξάρτητες αρχές ως πιστούς δούλους.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ

Συνάδελφοι, ο αγώνας αυτή τη στιγμή είναι αναγκαίος όσο ποτέ.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΘΗΝΑ, 10.30π.μ. προσυγκέντρωση στο σταθμό Νερατζιώτισσα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10.30π.μ., προσυγκέντρωση στα ΚΤΕΛ ΑΘΗΝΩΝ, απέναντι Ν.Σ. Σταθμό
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 10.30π.μ., προσυγκέντρωση στην πλ. Κορνάρου
ΧΑΝΙΑ, 1.00μ.μ. στη ΄β δευτεροβάθμια Χανίων
Γιάννενα, 10.30π.μ., Φ. Τζαβέλλα & Σταδίου 12
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan