Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μέχρι χθες το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ νόμιζαν ότι ήταν οι γάτες που προσπαθούσαν να πιάσουν το ποντίκι σε μια γωνία και να το κατασπαράξουν. Μόνο που η αντίδραση του κόσμου της αδιοριστίας απέδειξε πως οι ρόλοι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Συνάδελφοι μόνιμοι, είμαστε οι αδιόριστοι συνάδελφοί σας που βιώνουμε εδώ και πολλά χρόνια μια απαράδεκτη κατάσταση. Είμαστε αυτοί που παρόλο το πτυχίο μας αναγκαζόμαστε να δίνουμε ξανά και ξανά εξετάσεις για το δημόσιο σχολείο βλέποντας τις θέσεις να μειώνονται διαρκώς. Είμαστε αυτοί που σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ κάθε χρονιά αρκούμε για ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές, αλλά είμαστε ανεπαρκείς για μόνιμοι. Είμαστε αυτοί που πρέπει να ζούμε με 300 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση για την ΠΔΣ. Είμαστε αυτοί που για άλλη μια φορά ετοιμαζόμαστε να περάσουμε από την εξεταστική γκιλοτίνα του ΑΣΕΠ…Και ενώ μέχρι και τον Οκτώβρη ξέραμε ότι δίνουμε εξετάσεις εντός του πρώτου διμήνου του
2009 μαθαίνουμε ότι δίνουμε σε λιγότερο από 20 μέρες. Μέχρι την Τρίτη, 25/11 o κ.
Βέης έλεγε ότι το ΥΠΕΠΘ φταίει και οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ θα δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα για να προλάβουν την άμεση διοργάνωση του διαγωνισμού. Μετά την κινητοποίηση μας είπε πως θα ξέρουμε τη Δευτέρα την ημερομηνία και θα λάβουν υπόψη τους τα αιτήματά μας. Ως τις 12.30 που φύγαμε από το γραφείο του δεν μπορούσε να εγγυηθεί τίποτα και μέσα σε μια νύχτα ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια!
Οφείλουμε ένα μπράβο στον Κ. Βέη που έπαιξε καλά το παιχνίδι του Υπουργού και που παρόλες τις 16 ώρες δουλειάς την ημέρα κατάφερε και μας κορόιδεψει σε λιγότερο από 24 ώρες!!!

Το ΥΠΕΠΘ τώρα καλεί εσάς να επιτηρήσετε εμάς, τους συναδέλφους σας. Την ίδια στιγμή που αρνείται αυξήσεις στους μισθούς σας, την ίδια στιγμή που με ευθύνη του τα ασφαλιστικά σας ταμεία καταρρέουν, την ίδια στιγμή που προσπάθησε να επεκτείνει το ωράριο εργασίας, την ίδια στιγμή που δημιουργεί το απόλυτο χάος με τις μεταθέσεις – τοποθετήσεις, καλεί εσάς να υλοποιήσετε τις επιλογές του και να κάνετε επιτηρήσεις 20-21 Δεκεμβρίου

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ ΑΣΕΠ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΙ!!

ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

Ή ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ.

«ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan