Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΕΠΘ, ΤΟ ΑΣΕΠ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από τις κινητοποιήσεις χιλιάδων μαθητών, γονιών, εργαζόμενων ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομική βία. Δυστυχώς την τραγική δολοφονία του 15χρονου παιδιού ακολούθησαν η ρίψη χημικών στις πορείες, το ξύλο στους διαδηλωτές, οι μαζικές συλλήψεις και μόλις πριν λίγες μέρες υπήρξε και νέος τραυματισμός μαθητή στο Περιστέρι. Η πολιτική ηγεσία πίσω από τα γεγονότα αυτά με κροκοδείλια δάκρυα προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες τόσο για τα γεγονότα αυτά όσο και για μια σειρά από σκάνδαλα των τελευταίων ημερών.
Για μας τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς το ρεσιτάλ ανευθυνότητας, ασυνέπειας και κοροϊδίας έφτασε στην κορύφωσή του αυτή την εβδομάδα. Η συμπαιγνία ΥΠΕΠΘ-ΑΣΕΠ, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά παροιμιώδη αναλγησία, αποφάσισε 4 μέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ την αναβολή του!!! Ως πρόφαση χρησιμοποιήθηκε η κατάληψη εξεταστικών κέντρων από μαθητές.
Πόσο φαιδροί μπορούν να γίνουν κάποιο άνθρωποι!!!
Αντί να βρείτε το θάρρος να παραδεχτείτε την παντελή έλλειψη οργάνωσης και την προχειρότητα που σας χαρακτηρίζει, ρίχνετε το βάρος στους μαθητές μας!!!
Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο «μπουζουκολάτρης» και «ποδοσφαιρόφιλος» κ. Στυλιανίδης άλλαξε δύο φορές γνώμη για την ημερομηνία του διαγωνισμού τινάζοντας στον αέρα τους κόπους χιλιάδων συναδέλφων!!
Αλλά γιατί να νοιαστείτε, αφού μέσα στην έπαρσή σας δεν αναγνωρίζετε καν την ύπαρξη αδιόριστων εκπαιδευτικών. Φυσικά, το θέμα της ημερομηνίας είναι το τελευταίο επεισόδιο ενός σίριαλ που αποδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα διαγωνισμό απόρριψης και όχι πρόσληψης εκπαιδευτικών. Οι θέσεις και η ύλη το αποδεικνύουν.
Και εσείς κ. Βέη ως εκπρόσωπος του ανεξάρτητου ΑΣΕΠ αφήνετε διαρκώς να διαρρέουν τεχνηέντως πληροφορίες μέσω συγκεκριμένων εκπροσώπων του τύπου. Ποιος είναι ο κάθε δημοσιογράφους που ξέρει πριν από μας για μας;
Εμείς, οι 80.000 άμεσα ενδιαφερόμενοι, θα είμαστε έρμαια του κάθε δημοσιογράφου;
Η κάθε εφημερίδα θα πουλά εκμεταλλευόμενη τον πόνο μας;
Τόσα χρόνια όλοι σας παίζεται άσχημα παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων συναδέλφων.
Και κάποιοι πλουτίζουν από αυτά..

Είστε επικίνδυνοι για τη δημόσια παιδεία..
Τόσα χρόνια χλευασμού, ξεμείναμε από λόγια. Τη θεωρία την καταξιώνει η πράξη!!
Από εδώ και εμπρός θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας..
Η ανοχή και η υπομονή μας εξαντλήθηκε..
Η αγανάκτηση και η οργή μας πλημμύρισαν..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,
ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan