Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γιατί οι αγώνες είναι νικηφόροι και όσοι είναι εναντίον τους είναι καταδικασμένοι να μείνουν στην ιστορία ως ηττημένοι

Όσο κι αν προσπάθησε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να υποθάλψει τους αγώνες μας, όσο κι αν παρανόμησε και προσπάθησε με το καρότο της προϋπηρεσίας να κρατήσει χιλιάδες ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς όμηρους για να μην απεργήσουν, οι αγώνες που δώσαμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε είναι νικηφόροι. Σήμερα εκδόθηκε η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία η προϋπηρεσία των ωρομισθίων καταγράφεται κατά τη διάρκεια των απεργιών και των στάσεων εργασίας!!!!!
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η απαίτησή μας για πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα δικαιώνεται εξαιτίας των αγώνων μας. Κερδίσαμε τη μάχη να είμαστε στα σωματεία μας –ενεργά μέλη των ΕΛΜΕ και των διδασκαλικών συλλόγων– κερδίσαμε να μη χάνουμε την προϋπηρεσία μας όταν απεργούμε. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πολλές μάχες! Όμως, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο συλλογικός αγώνας είναι αυτός που οδηγεί στη νίκη.
Κόντρα σε όσους συνεχίζουν να πιστεύουν στον ατομικό δρόμο, κόντρα σε όσους συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, κόντρα σε όσους αυτή τη στιγμή καταπατούν στοιχειώδη δικαιώματά μας που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα εμείς συνεχίζουμε δυναμικά.
ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Απαιτούμε την άμεση επανέκδοση των βεβαιώσεων προϋπηρεσίας με βάση και την απόφαση του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
panenadekp@gmail.com
adioristoi.blogspot.com
6994027752
Τ.Θ. 3785, Τ.Κ. 10210
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
sintonistiko@gmail.com
6970139038
oromisthioi.gr
 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan