Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Διότι δε συνεμορφώθει …

Σε μια παραπαίουσα Κυβέρνηση τα μοναδικά δεκανίκια που της απομένουν είναι η καταστολή και η καταστρατήγηση κάθε είδους δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και του λαού που αντιστέκεται. Μετά από τα κλομπ, τα δακρυγόνα και τα χημικά, ήρθε η ώρα της ποινικοποίησης κάθε συνδικαλιστικής δράσης. Συνάδερφος εγκαλείται από «συνάδερφο» Διευθυντή διότι δε συνεμορφώθει προς τας εντολάς ,θυμίζοντας εποχές αλήστου μνήμης…

Διαβάζοντας τα παραπτώματα που αποδίδονται στον συνάδερφο Κώστα Τουλγαρίδη εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι και κάποιοι άλλοι διάβαζαν τον καιρό της χούντας των Συνταγματαρχών και δεν κατάλαβαν –ίσως και λόγω μειωμένης νοημοσύνης– την πτώση της ,αλλά και τη μετεξέλιξή της σε κοινοβουλευτική χούντα.

Παραπτώματα όπως «Την αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας», «Την άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής», «την απείθεια» είχαμε να τα ακούσουμε από τον καιρό της επταετίας, ενώ κι η επίκλησή τους θυμίζει το αλάθητο του Πάπα και το πίστευε και μη ερεύνα, γεγονός που προξενεί ανατριχίλα, καθώς ξεθάβονται οι πιο χουντικές και ανενεργές διατάξεις του κώδικα σε βάρος του συναδέλφου με ταυτόχρονη παρουσίαση της εικόνας του εργασιακού μεσαίωνα που θα ακολουθήσει. Ο συνάδελφος εγκαλείται επειδή υπερασπίστηκε τόσο τα εργασιακά δικαιώματα συναδέλφου αναπληρώτριας από μια αυθαίρετη τηλεφωνική μετακίνηση που επιχείρησε η διοίκηση και τελικά ακυρώθηκε όσο και τα δικαιώματα του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου απέναντι στις αυθαιρεσίες του νέου δ/ντή του σχολείου του, προετοιμάζοντάς μας για την «αξιολόγηση της συμπεριφοράς του υπαλλήλου» που προβλέπει το νέο εκτρωματικό νομοσχέδιο για τη διοικητική αναδιάρθρωση, έτοιμο προς ψήφιση. Επιδιώκουν να το εφαρμόσουν στην εκπαίδευση από τώρα και να επιβάλουν την μπότα της Νέας Εποχής – Νέας Τάξης στα σχολεία.

Η δίωξη που προσπαθούν να στηρίξουν στην έωλη αναφορά του νέου δ/ντή του 1ου ΔΣ Πόρτο-Ράφτη και τυπικά διεξάγει το 2ο Γραφείο ΠΕ Αν. Αττικής γίνεται ύστερα από ενημέρωση και πλήρη κάλυψη τόσο της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή Αττικής.

Ο συνάδελφος Κώστας Τουλγαρίδης, είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και αναπληρωματικός αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής. Εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στον αγώνα των ωρομίσθιων και αναπληρωτών συναδέλφων. Έχει παραβρεθεί σε πλήθος συνελεύσεών μας και έχει πάρει πολλές φορές την πρωτοβουλία για διοργάνωση κινητοποιήσεων για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Με τη δίωξη του έχουν στόχο να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση, να χτυπήσουν τη συλλογική στάση των διδασκόντων του σχολείου, να αποδημήσουν το σύλλογο διδασκόντων και να τρομοκρατήσουν κάθε φωνή αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική και διοικητική αυθαιρεσία και στην επιβολή της βαρβαρότητας των Μνημονίων, του νέου σχολείου της αγοράς, της απόλυτης ιεραρχίας και των διευθυντών μάνατζερ.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Η Εργασιακή τρομοκρατία δε θα περάσει!!!!

Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία δίωξης ,καθώς και την έγγραφη συγγνώμη προς το συνάδερφο όλων των εμπλεκόμενων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 
Copyright 2009 Π.Ε.Α.Ε.. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan